Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش 12113 واحدی معادل 0.92 درصد به یک میلیون و 323 هزار و 420 واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با رشد 218 واحدی به 19 هزار و 267 واحد رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا ، امروز تالار شیشه‌ای، در معاملات اولین روز کاری هفته (دوشنبه چهارم مردادماه 1400)، شاهد ادامه روند صعودی اکثر شاخص‌های منتخب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش 3068 واحدی معادل 0.92 درصد به رقم 335 هزار و 270 واحد رسید.
شاخص کل هم وزن نیز، با رشد 1003 واحدی معادل 0.25 درصد، عدد 404 هزار و 77 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 636 واحدی به رقم 256 هزار و 276 واحد رسید.
همچنین شاخص سهام آزاد شناور، 8320 واحد افزایش را رقم زد و به سطح یک میلیون و 764 هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با 17198 واحد افزایش به رقم 995 هزار و 135 واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با 1940 واحد کاهش همراه بود و عدد دو میلیون و 585 هزار واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی کگل، فولاد، کچاد، وامید، ومعادن و شپدیس با بیشترین افزایش، تاثیر مثبت در برآورد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی وسرضوی، شستا و تاپیکو ، بیشترین تاثیر منفی را در روند نزولی نماگر کل بورس داشتند.
با پایان فعالیت بازار سرمایه در اولین روز کاری هفته، معامله‌گران بورس 6 میلیارد و 604 میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب 666 هزار و 117 نوبت معامله و به ارزش 55 هزار و 578 میلیارد ریال داد و ستد کردند.
در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد ومعادن(توسعه‌معادن‌وفلزات‌) 5.82 درصد رشد و پس از آن، نمادهای کدما، خپویش، شاراک، جم پیلن و وبشهر بود. همچنین نماد معاملاتی وسکرشا(س.سهام عدالت استان کرمانشاه) با 4.96 درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای حفاری، وسگلستا، حتوکا، شپاکسا، سبجنو و سشمال قرار گرفتند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • بازدید استاندار لرستان از روند ساخت مسکن ملی بروجرد
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند